Mardaninewws  

Select Your Language

Mardaninewws Mardaninewws
Mardaninewws
Mardaninewws Mardaninewws Mardaninewws

نادره افشاری " : حجاب، پرچم اسلامیسم، فاشیسم قرن ۲۱ مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط Mardani   
شنبه ، 15 بهمن 1390 ، 17:47

" زمستان است"

عکسها تزئینی است ازآرشیو

"یک باغ پر از گل برای  مادران و عاشقان ایران"

مرز من با کسانی است که [به هر دلیلی] زمینه ساز به حکومت رساندن فجیع ترین حکومت دینی در تاریخ شده اند و همچنان هم بر این عملکرد خرابکارانه شان پای میفشارند؛ تفاوتی هم نمیکند که خود را پشت کدام حزب و فرقه و سازمانی پنهان کرده اند؛ هرکس از این افتضاح بزرگ تاریخی شرمسار نباشد، برای من همیشه ایران ستیز و زن ستیز هست و خواهد ماند

نادره افشاری: نویسنده  تحلیگر"و پژوهشگر" خبرگزاری مردانی نیوز"  پيرامون زنان - از نگاه يک زن

پانزدهم بهمن ۱۳۹۰ برابر با چهارم فوريه ۲۰۱۲

معرفی کتاب

حجاب، پرچم اسلامیسم، فاشیسم قرن ۲۱

نام کتاب را از «آلیس شووارتزر» فمینیست استخواندار آلمانی و یار دیرین بزرگ بانوی پیشتاز فرانسوی «سیمون دوبووار» وام گرفته‌ام که «روسری» را «پرچم اسلامیسم، فاشیسم قرن بیست و یکم» می‌داند. من تنها به جای «روسری» واژه‌ی «حجاب» را گذاشته‌ام که گستردگی بیشتری دارد و همه گونه به «زنجیر» کشیدن زنان را نشان می‌دهد.

به باور من «حجاب» قاب کردن بلاهت زنانی است که «خود» این «کفن سیاه» را برمی‌گزینند و از آن در راستای «فاشیسم اسلامی» و خط کشی بین انسان‌ها استفاده می‌کنند؛ هر چند بی آن که [گاه] خود بدانند؛ ستون پنجم مردانی می‌شوند که بلاهتشان را در حجاب زنان پیرامونشان به نمایش می‌گذارند؛ بلاهت ِ آزادی ستیزی و آگاهی گریزی!

من برای هیچ بلاهتی «تولرانس» ندارم. برای هیچ دین و ایدئولوژی انسان‌ستیز، زن‌ستیز و دگرستیزی هم «تولرانس» ندارم. برایم اصلا مهم نیست که دیگران مرا چگونه ارزیابی می‌کنند. بزرگ‌ترین جنایت [به باور من] زبان در کام کشیدن در برابر بلاهت و انسان‌ستیزی ایدئولوژی‌ها، ادیان و مذاهب است. همان‌گونه که برای کمونیسم، فاشیسم و راسیسم «تولرانس» ندارم، برای «اسلامیسم» هم هیچ‌گونه ارزشی قائل نیستم!

• کوشیده‌ام این کتاب 280 صفحه‌ای را در همین راستا بنویسم.
  • کتاب در بخش‌های زیر تنظیم شده است:
  • اشاره
  • یادداشت اول
  • نگاهی به جنبش ماه مه 1968
  • یادداشت دوم
  • حجاب، پرچم اسلامیسم، فاشیسم قرن 21
  • چهره‌ی تروریستی جنبش ماه مه
  • یادداشت سوم
  • بحران رهبری در ایران
  • یادداشت چهارم
  • جنبش 88 و کتاب پیشینم «نه روسری، نه توسری، مملکت دوست پسری»
  • سخن پایانی

در بخش «اشاره»ی کتاب نوشته‌ام:

این سومین سری پرسش‌هایی است که از ایران و از سوی نسل تازه‌ی پس از افتضاح تاریخی سال 57 می‌رسد. این بار «جنبش سال 1388» است که به بررسی‌اش می‌نشینم؛ هرچند که در چند صد صفحه‌ی کتاب «نه روسری، نه توسری، مملکت دوست پسری» این جنبش را بررسی کرده‌ام؛ اینجا اما می‌خواهم «جنبش 88» موسوم به «سبز» را با جنبش ماه مه 1968 اروپا و همچنین با افتضاح تاریخی سال 1357 در مقایسه قرار دهم.

گفتنی است که پرسش‌ها نه بر اساس شماره‌شان که بر اساس کل گفتگو پاسخ گرفته‌اند؛ با این دستاویز که پاسخ‌ها قابل تفکیک از هم نیستند و چون درهم تنیده‌اند، نمی‌توان یک به یک به آنان پرداخت؛ از سویی خود نیز حرف‌هایی داشته‌ام که این پرسش‌ها بهانه‌ای برای پرداختن به آنان بوده‌اند.

و در پایان «سخن پایانی» کتاب، نوشته‌ام:

«اینان» نیز به تاریخ می‌پیوندند، شک نکن؛ و در نهایت نسل تو می‌ماند برای ساختن این خانه‌ی ویران و مرحم نهادن بر این دل‌های سوخته و برای به خاک سپردن همه‌ی کج فهمی‌های نسل‌های پیشین و درک کج و کوله‌شان از «انسان»!

دنیای مدرن نیازی به «معلمان شهادت و مرگ و مرگ پرستی» ندارد؛ دنیای مدرن عشق می‌خواهد و آزاد اندیشی و آزادمنشی؛ همین!

با این امید که «کتاب» بتواند گرهی از کار فروبسته‌ی «ما» ایرانیان بگشاید که بدانیم چگونه به چنین «نکبتی» گرفتار آمده‌ایم و «مکافات» کدام «قدرناشناسی» را می‌پردازیم!

◄◄ برای خواندن و یا دانلود این کتاب (به صورت پی.دی.اف) اینجا را کلیک کنید

http://www.nadereh-afshari.org/books/Hejab-Parchame-Islamism-Fashism-gharne21.pdf

نادره افشاری

آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسكریپت دارید

13 بهمناه 1390

دوم فوریه 2012 میلادی

اورگینال

"به نمایه نادره افشاری خوش آمدید"

http://nadereh-afshari.org

Edith Piaf - L'Hymne a l'amour

فیلم

این فیلم رامیتوانید در لینگ ذیل ویا در بخش یوتوپ این خبر گزاری مشاهده فرمائید

http://www.youtube.com/watch?v=ZKDDS7zhAzM&list=FLcct1gNsYDnTOUdNqbi4p0Q&index=1&feature=plpp_video

این گزارشها در حال تکمیل شدن است

بخوانید مطالب مرتبط در این ضمیمه

خبر گزاری مردانی نیوز

نادره افشاری؛دو داستان ذره بینی" دوست داشتن شناسنامه لازم ندارد!

http://www.mardaninews.org/the-news/57-1389-01-09-22-28-18/7501-----q-----.html

Mardaninewws

Copyright 2005- 2010 Mardani News All rights reserved

Manager & publisher by Asgar Mardani

Mardaninewws